Camperfun.nl


Sinds 2016 is Camperfun overgestapt op een nieuw systeem en noemen wij onszelf geen Franchise meer. 

Camperfun heeft in de jaren verschillende vestigingen opgebouwd van waaruit de campers worden verhuurd. De meeste vestigingen bieden standplaats voor de campers of hebben een garage voor onderhoud, Allemaal zijn ze eigendom van verschillende zelfstandige ondernemers. Als zelfstandig ondernemers werken wij samen met het zelfde doel. Het doel is om campers te verhuren en te verkopen tegen aantrekkelijke en zeer concurrerende prijzen. Om dit doel te bereiken werken we samen door onder andere gezamenlijke inkoop en verzekeringen. Alle boekingen worden centraal geboekt via ons Boekingsbureau. tevens is er een centraal nummer voor het beantwoorden van telefonische vragen, email etc. 

Camperfun probeert tegen zo laag mogelijke kosten te werken. 
De ondernemers en eigenaren die aangesloten zijn bij Camperfun beschikken niet over dure kantoorpanden en showrooms. Enkele ondernemers hebben geinvesteerd in eigen campers die wij verhuren, anderen bieden alleen standplaats voor de campers van Camperfun vestigingen of particulieren.

Ieder jaar wordt een verdeling gemaakt voor alle locaties, zodat iedere locatie een ruime keus aan campers kan bieden. Vaak gebeurt dit op basis van de voorkeurslocatie van de eerstgeboekte huurder. 
Eind van het jaar komen de campers van camperfun weer terug naar het hoofdkantoor voor winterstalling en onderhoud. 


Zelf uw camper verhuren?

Bent u eigenaar van een representatieve camper en u hebt het probleem dat uw camper vaker stilstaat dan dat u ermee weg bent? Mooie camper, alle kosten, maar te weinig tijd om met uw camper veel op reis te kunnen?


Verhuur dan uw camper via Camperfun.nl


Presentatie via Camperfun.nl, goede en heldere voorwaarden en een goed rendement.

Mail naar:
greta@camperfun.nl (Noord-Nederland)

wietze@camperfun.nl (Midden- en Zuid-Nederland)