Over Camperfun

Camperfun Boekingskantoor

Sinds 2009 is Greta fanatiek begonnen met campers te verhuren namens Camperfun Boekingsbureau. Zij startte hiermee als vakantiebaantje, maar inmiddels staat zij op punt de zaken over te nemen. Per 1 januari 2017 is Greta hoofd van Camperfun verhuur. 

"Mijn ambitie een betrouwbare onderneming te houden en met Camperfun onderscheidend te blijven door de persoonlijk advies en ondersteuning voor zowel huurder als camper verhuurder."


Camperfun Internationaal
Ook Harro, zoon van oprichters Wietze en Linda Mulder, heeft in 2016 besloten zelf campers en camperbusjes aan te schaffen en deze internationaal te verhuren vanaf Schiphol airport.


Verhuur uw camper door Camperfun!

Bent u zelf campereigenaar maar geen tijd om altijd onderweg te zijn op reis met de camper? Verhuur dan uw camper via Camperfun.nl

- 15 jaar ervaring
- Goede heldere voorwaarden
- Persoonlijke advies en ondersteuning
- Ontzorgen van financiele afwikkeling

Camper verhuren? Mail naar greta@camperfun.nl of wietze@camperfun.nl

Camperfun Vestigingen
Als vestiging van Camperfun heeft u ruimte en tijd om tijdens hoogseizoen 3 tot 10 camper te stallen, onderhouden en over te dragen aan huurders. De vestigingen zijn eigendom van zelfstandige ondernemers die samen met ons werken aan hetzelfde doel: campers verhuren en verkopen tegen aantrekkelijke concurerende prijzen. 

Ondernemers die hier aan meewerken beschikken niet over dure kantoorpanden en showrooms; een formule waarmee een ondernemer geld kan verdienen zonder veel extra inspanning. 


Geschiedenis Camperfun

Camperfun is bedacht door Wietze en Linda. In 2002 kochten zij hun eigen camper. Wegens de gezinssamenstelling konden zij niet veel op reis en besloten zij hun camper te verhuren. De zus van Wietze, Engelien Nitrauw van Page Up Design, bouwde een website en zo ontstond Camperfun.nl

In 2003/2004 groeide het bedrijf naar 3 campers. Daarna opntstond een samenwerking met klant, Pieter Tent uit Kapel Avezaath (Tiel), waarna het bedrijf uitbreidde naar verschillende vestigingen.


Vestigingen

- Kapel Avezaath, Tiel                               (tot 2016) 
- Recrea Service, Drachten                        (actief)
- Camper Company, Hoofddorp                  (actief)

- Dutch Nomads, Hoofddorp                       (tot 2013) 
- Autoservice Grathem, Weerd                    (tot 2011) 
- Voorthuizen                                            (tot 2011)
- Intercamping Nieuwland, Gorinchem         (actief) 

In 2007 bezat Camperfun 47 campers voor de verhuur en 25 campers voor de verkoop. Ook de import en verkoop van campers was een serieuze zaak geworden. Van 2005 tot 2007 werden totaal 150 campers ingekocht en weer verkocht.

Nadat Greta sinds 2015 het meeste werk van de verhuur heeft overgenomen hebben Wietze en Linda besloten te minderen met verhuur en zich meer te richten op verkoop en intenationale lange termijn verhuur.