Ben

Geplaatst op: augustus, 2021

Camper opgehaald in het mooie Ureterp bij Greta waar wij gastvrij onthaald werden en met een duidelijk uitleg en instructie op pad gingen. Camper was schoon, netjes en goed uitgerust. Met 6 personen onderweg zonder problemen, rijd vlot door, verbruik wat je kan verwachten. Als we iets zouden willen verbeteren dan zou het een stormband zijn voor de luifel zodat deze met wat wind toch kan blijven staan. Greta denkt ook met je mee en is zeer behulpzaam. In het kort fijne camper, fijne gastvrouw 👍😊

Annemarieke

Geplaatst op: augustus, 2020

Dit was de beste camper die ik ooit heb gehuurd! De camper wordt door Gretha zorgvuldig beheerd en onderhouden en ze heeft goed nagedacht over hetgeen je nodig hebt als je met je gezin (zelfvoorzienend) wil rondreizen met een camper. De instructies waren uitstekend. Het contact met Gretha was helemaal prima, ook tijdens de vakantie toen we door haar ‘gecoacht’ werden om een probleempje op te lossen. Over de camper zelf: we reisden met ons gezin (2 tienerdochters); van de zithoek achterin hadden we min of meer een vast bed gemaakt en dat vonden wij zelf erg prettig. De camper is behoorlijk ruim voor 4 personen en de bedden zijn breed genoeg. Er is heel veel ruimte in de garage, voldoende om o.a. al onze duikspullen en uitrusting voor het paardrijden mee te nemen. En in de camper zelf was meer dan voldoende ruimte voor kleding, vermaak, toiletspullen, keukenvoorraad, etc. De camper heeft geen TV (voor ons geen probleem) en er is geen airco en dat laatste was op een erg warme reisdag wel wat vervelend, maar verder hebben we het niet gemist.   

Fetze

Geplaatst op: augustus, 2018

Fantastische trip naar Kroatië gemaakt met de Camper van Camperfun uit Ureterp, alles werkte naar behoren en zag er netjes uit! Onderweg een klein probleempje gehad met het water maar dat kon eenvoudig per telefoon worden opgelost door Greta.  

Mark Dieperink

 Geplaatst op: juli 10, 2018

Ik had geen betere Camper kunnen kiezen, we zijn net terug van een heerlijke vakantie met deze luxe Camper. De Camper is in hele goede staat en werd heel schoon afgeleverd aan ons, met een hele duidelijke uitleg van de eigenaar. Technische in goede staat en 3 weken rond gereden zonder problemen. Goede mooie camper die je gerust kunt huren van deze aardige eigenaar, wij komen zeker volgend jaar weer terug. Groeten van je Bonaire huurders.

Tjitske

Geplaatst op: juni 28, 2018

We hebben ontzettend genoten van het camper met de camper. Ontzettend prettig om mee te rijden. Zelfs als vrouw vond ik een gaaf ding om mee te rijden. Door de spiegels had je goed zicht. De camper is voorzien van veel luxe en veel inventaris. De camper zag er netjes en geheel naar verwachting uit.

Judith Bors

Geplaats op: augustus, 2017
Titel: Camperfun!

Wat schrokken wij, toen wij 2 weken voor vertrek hoorden dat de camper die wij zouden huren, ergens in het buitenland gestrand was en voor ons niet op tijd gerepareerd kon worden. Daar gaat onze vakantie, dachten wij. Maar Camperfun – Greta, heeft er alles aan gedaan om in dit hoogseizoen het toch mogelijk te maken dat wij met een camper op pad konden, op de geplande data! Die inzet en die betrokkenheid die zijn fantastisch. Vervolgens een heerlijke vakantie gehad! Wat is het toch fijn met een camper op weg te zijn. Echt Camperfun!

R van Schaik

Geplaatst op: augustus, 2017
Titel: Mooie camperreis!

Mijn vriendin en ik zijn drie weken op vakantie geweest Duitsland Oosterijk en italie heerlijk getoured door de bergen langs mooie wegen en plekken. we hebben heerlijk aan het garda meer gestaan en aan het como meer en pisa ook nog gezien.Top was t een aanrader!!

Ruud

Geplaatst op: augustus 2017
Titel: Camper met trekhaak

Camper is ons goed bevallen compleet en sterke camper met genoeg ruimte voor 6 personen service was goed

Marcel

Geplaatst op: augustus 2017
Titel: Zomervakantie 2010 en Meivakantie 2011

Wij hebben voor de zomer van 2010 gekozen om de allergrootste te huren, Een 7 persoons met vrachtwagen onderstel. Groot, stabiel en luxe! Prachtige vakantie in Italie met helaas pech onderweg. Dit bleek zelfs na reparatie een probleem. Na contact met de verhuurder, zeer cooperatief en ondersteunend, een vervangende camper gekregen, gebracht op locatie. Super!! Als compensatie voor de meivakakantie, een gratis week gekregen. Wat een geweldige service!! Dit maakte de verstoring door pech meer dan goed! We kunnen iedereen Camperfun aanraden!

Michiel

Was voor ons de eerste keer dat we met een camper op vakantie zijn gegaan. We zijn doorgewinterde kampeerders, dus dit voelde voor ons als luxe kamperen. Aangezien onze kinderen niet meer in een auto opgevouwen wilden zitten en een bed wilden hebben om in te slapen, hebben we deze keuze gemaakt. We hebben een kleine 4000 km gereden en dat ging prima. Ik vond het zelf als chauffeur ook heerlijk om te rijden en de kinderen hadden achterin alle ruimte. Hierdoor konden we langere stukken achter elkaar rijden. We misten wel een airco (het was gemiddeld 35 graden). Het fijne van een camper is dat als je op de camping arriveert meteen klaar bent. Tafeltje en stoeltjes uitklappen en klaar ben je. We hadden een 5 persoon camper, maar met 3 pubers en 2 volwassenen wel krap om in te slapen. Daarom zetten we er een klein 2 persoons tentje bij op. Het is eigenlijk een klein huis op wielen; je hebt alles tot je beschikking. We hebben twee fijne weken gehad en wie weet gaan we volgend jaar weer en camper huren.     Augustus 2017

Perrine

Geplaatst op: juli 2017

Titel: Bedankt
Erg leuke en ruime camper. Al het nodige materiaal is aanwezig, proper en in goede staat. Daarbij is Greta steeds bereid om te helpen.

Quido

Geplaatst op: mei 2017

Titel: Mei 2017
Fijne ruime camper met volledige inrichting. We hebben er een fijne week in gehad.

Bob

2016

Campervakantie weer prima verlopen

Met het gezin voor het tweede jaar 3 weken op pad met een huurcamper via Camperfun. Dit jaar een iets grotere camper met een fijne inrichting met 2 zitjes erin, want het is prettig om met 4 personen veel zitruimte te hebben. Bij het ophalen van de camper is er rustige en uitgebreide uitleg, er wordt alle tijd genomen. Daarna is het met wegrijden weer even wennen aan het grote formaat, voorzichtig aan de eerste kilometers. Na verloop van tijd gaat het steeds beter en ga je steeds relaxter rijden (ook al vanwege de hoge zit wat leidt tot een goed overzicht op de weg). De 3 weken waren helaas weer snel voorbij en de camper moest weer worden ingeleverd. Geheel schadevrij en de betaalde borg werd binnen een week weer teruggestort. Prima afhandeling van Camperfun. Al met al een prima kampeervakantie zonder veel gedoe. Gewoon aan komen rijden op een camping, de deur open doen, de stoeltjes neerzetten en klaar voor het ontspannen campingleven.

van Duin

2016

Na 5 keer in Noorwegen en Zweden te zijn geweest met kleine kinderen wilden wij nu een keer met een camper op reis. Via internet kwamen wij uit bij Camperfun..goede service en heel vriendelijk aan de telefoon(Greta)..omdat het voor ons de eerste keer was hadden wij wel wat vraagjes. De 7 persoonscamper was heel ruim en schoon. Wij hebben prachtig weer gehad en het was voor ons een groot avontuur. In Noorwegen en Zweden mag je wild kamperen echt fantastisch, de rendieren liepen langs ons heen. Wij hebben de Noordkaap “gehaald” en daar geslapen er stonden weet niet hoeveel campers. Camperfun wij hebben genoten en hopen zeker nog eens bij jullie te huren.

Voor herhaling vatbaar door Sandra Zuijdwijk

mei 2016

In de meivakantie voor het eerst een weekje met een camper weggeweest en dat is prima bevallen. Je kunt flexibel je route en verblijf bepalen, ook afhankelijk van het weer. De camper die wij meekregen was dik in orde. Deze was wel voor het eerst in de verhuur, dus de jongen die ons uitleg gaf wist niet alles van de camper. Maar toen ik ’s avonds belde met een vraag kreeg ik gelijk contact en ook antwoord. Bij terugkomst was er nog even onduidelijkheid over een bestaande schade die vooraf niet was geconstateerd, maar ook dat is naar tevredenheid opgelost. Kortom: wij gaan nog wel een keer.

Wil en Marja

2016

Wij hebben een camper gehuurd voor 1 week om uit te proberen of camperen iets voor ons zou zijn… Wat een geweldige ervaring, maar dat is mede te danken aan de prima service en het uitstekende (persoonlijke) contact dat wij met Camperfun hebben gehad. De Camper had een uitstekend bed, fantastische hoeveelheid opbergruimte en alles was keurig netjes, spic en span!Hij reed ook fantastisch. De prijs en voorwaarden zijn keurig. Eerlijk en helder. Wij weten zeker dat onze volgende huur (en wie weet ooit koop) bij dit bedrijf zal zijn. Van harte aanbevolen!

Ed van der Graaf

2015 Social Run

Dit jaar voor de Social Run twee grote Campers gehuurd bij Camperfun. Geweldig bedrijf, goede service en vriendelijke medewerkers. Alles naar tevredenheid afgehandeld. Als ik weer een camper nodig heb weet ik al waar ik die ga huren!!

Jilmer en Greta

Geplaatst op: oktober 2015

Zomer 2011
Zoals beloofd opnieuw een camper gehuurd. Deze keer een ander model, dit heeft onze vakantie zeker ten goede gedaan. Wat een ruimte in zo’n ding! Slechts één keer een probleempje gehad met de remschijf. Dit was binnen een paar uur opgelost. De hulp was uitstekend! Dit jaar zijn we verder Kroatië in geweest, daarna naar Hongarije en Roemenië, door Tsjechië weer terug naar huis. 3 weken lang alleen maar mooi weer gehad. Ongelofelijk hoeveel je van de wereld kan zien in een paar weken tijd!

Jan en Carolien

Geplaatst op: 2011

Titel: Zomertour 2011 door Engeland en Frankrijk
Voor het derde jaar een camper gehuurd bij camperfun voor een rondreis van 4 weken door Engeland (met de boot van Calais naar Dover!)en Frankrijk. Wat een luxe en gemak, een woonhuis op wielen. De camper (een grote Hymer integraal) was zeer compleet, en in prima staat. En ook na helaas een (stomme) aanrijding van onze kant tegen een paal is alles weer correct afgehandeld. Na 3x keer wordt het tijd om er 1 te kopen, we zijn eraan verslaafd geraakt… (gaan we ook doen: bij camperfun, prima mensen, goede service en zeer correct)

David

Geplaatst op: september 2017

Duchenne
Wij zijn met 5 man afgereisd naar Duitsland om Duchenne heroes te gaan fietsen. De camper werd door onze begeleider elke keer naar het volgende punt gereden. Camper was top en de uitgifte en inname ging vlekkeloos. Alles werd keurig uitgelegd want we hadden nog nooit met een camper gereisd. Zeer tevreden over de hele gang van zaken.

Jan en Carolien

Geplaatst op: 22 mei 2018

Titel: Zomertour 2011 door Engeland en Frankrijk
Voor het derde jaar een camper gehuurd bij camperfun voor een rondreis van 4 weken door Engeland (met de boot van Calais naar Dover!)en Frankrijk. Wat een luxe en gemak, een woonhuis op wielen. De camper (een grote Hymer integraal) was zeer compleet, en in prima staat. En ook na helaas een (stomme) aanrijding van onze kant tegen een paal is alles weer correct afgehandeld. Na 3x keer wordt het tijd om er 1 te kopen, we zijn eraan verslaafd geraakt… (gaan we ook doen: bij camperfun, prima mensen, goede service en zeer correct)

David

Geplaatst op: september 2017

Duchenne
Wij zijn met 5 man afgereisd naar Duitsland om Duchenne heroes te gaan fietsen. De camper werd door onze begeleider elke keer naar het volgende punt gereden. Camper was top en de uitgifte en inname ging vlekkeloos. Alles werd keurig uitgelegd want we hadden nog nooit met een camper gereisd. Zeer tevreden over de hele gang van zaken.