[vc_row][vc_column][kt_testimonial kt_uniqid=”7e2f3e31-5ab6419f4d2ab”][/vc_column][/vc_row]

 

Jan en Carolien

Zomertour 2011 door Engeland en Frankrijk
Voor het derde jaar een camper gehuurd bij camperfun voor een rondreis van 4 weken door Engeland (met de boot van Calais naar Dover!)en Frankrijk. Wat een luxe en gemak, een woonhuis op wielen. De camper (een grote Hymer integraal) was zeer compleet, en in prima staat. En ook na helaas een (stomme) aanrijding van onze kant tegen een paal is alles weer correct afgehandeld. Na 3x keer wordt het tijd om er 1 te kopen, we zijn eraan verslaafd geraakt… (gaan we ook doen: bij camperfun, prima mensen, goede service en zeer correct)

 

Marcel

Zomervakantie 2010 en Meivakantie 2011
Wij hebben voor de zomer van 2010 gekozen om de allergrootste te huren, Een 7 persoons met vrachtwagen onderstel. Groot, stabiel en luxe! Prachtige vakantie in Italie met helaas pech onderweg. Dit bleek zelfs na reparatie een probleem. Na contact met de verhuurder, zeer cooperatief en ondersteunend, een vervangende camper gekregen, gebracht op locatie. Super!! Als compensatie voor de meivakakantie, een gratis week gekregen. Wat een geweldige service!! Dit maakte de verstoring door pech meer dan goed! We kunnen iedereen Camperfun aanraden!

 

Jilmer en Greta

Zomer 2011
Zoals beloofd opnieuw een camper gehuurd. Deze keer een ander model, dit heeft onze vakantie zeker ten goede gedaan. Wat een ruimte in zo’n ding! Slechts één keer een probleempje gehad met de remschijf. Dit was binnen een paar uur opgelost. De hulp was uitstekend! Dit jaar zijn we verder Kroatië in geweest, daarna naar Hongarije en Roemenië, door Tsjechië weer terug naar huis. 3 weken lang alleen maar mooi weer gehad. Ongelofelijk hoeveel je van de wereld kan zien in een paar weken tijd!