Verhuur bemiddeling


Bent u eigenaar van een representatieve camper en u hebt het probleem dat uw camper vaker stilstaat dan dat u ermee weg bent? Mooie camper, alle kosten, maar te weinig tijd om met uw camper veel op reis te kunnen?


Verhuur dan uw camper via Camperfun.nl

Presentatie via Camperfun.nl, goede en heldere voorwaarden en een goed rendement. Belangstelling? Mail dan naar wietze@camperfun.nl of greta@camperfun.nl


Verdiensten
Het is mogelijk om tot wel 8000,- euro te verdienen per seizoen aan uw camper. Uiteraard zijn er een aantal factoren die van invloed zijn op de hoogte van de opbrengst.

-    Leeftijd van de camper
-    Indeling van de camper
-    Aantal weken dat de camper beschikbaar is

Kijk voor een indicatie van de verhuurprijs bij een vergelijkbare camper op onze website. De huurprijs en de bezetting zijn bepalend voor de opbrengst van uw camper. De huurprijs verschilt per seizoen en wordt altijd in overleg bepaald.


Kosten

We vinden het erg leuk om geld te verdienen voor onze camper eigenaren maar uiteraard willen we er zelf ook aan verdienen. De klant betaald bij iedere boeking een vast bedrag aan boekingskosten, deze opbrengst is voor Camperfun. Daarnaast vragen we een provisie over de huursom. De hoogte van deze provisie is afhankelijk van de afspraken die we maken over de wijze van verhuur 


Consequenties van verhuren
Uit ervaring weten we dat veruit de meeste klanten gewoon een plezierige campervakantie willen. Deze klanten hebben meestal de intentie om de camper weer helemaal netjes terug te brengen. Er wordt echter wel gebruik gemaakt van uw camper en daarom moet u rekening houden met onderstaande consequenties: 

-     We willen graag aan het begin van het seizoen van u weten wanneer u zelf op vakantie wil. Mocht de camper een keer niet verhuurd zijn, dan kunt u uiteraard ook zelf 'last-minute' nog op pad. 
-     De verzekeringspremie is hoger. 
-     Er rijden 'vreemden' in uw camper. 
-     Uw camper wordt intensiever gebruikt. U kunt dus iets meer onderhoud en slijtage verwachten. 
-     Als een camper wordt gebruikt, dan is er kans op schade. Dit geldt ook bij verhuur. 
Wordt uw camper dus veel verhuurd, dan is de kans op schade ook iets groter. Gelukkig blijft het in de meeste gevallen beperkt tot een kleine schade binnen het eigen risico van de huurders.