Te koop

Doorgaans staan er altijd een aantal campers te koop, met name bij de vestiging Hoogeveen (Noordscheschut). Maar omdat alle campers ook worden aangeboden voor de verhuur is het wenselijk dat u eerst informeert of de camper die u wil kopen wel aanwezig is.

Onze campers worden meestal ingekocht uit Duitsland. Deze campers zijn vrijwel altijd gekocht van particulieren en worden speciaal geselecteerd op weinig kilometers en goed onderhoud. Omdat onze inkoop daarop gericht is zijn al deze campers dus ook heel geschikt om verhuurd te worden. Daarnaast geven wij zelf garantie op de verkoop. De basis van deze garantie is volgens algemene regels.

Camper kopen met verhuur!

Onze verhuur campers zijn ook te koop, deze campers zijn extra scherp geprijsd. Want als de camper al via ons is verhuurd kunt u de verhuur erbij krijgen. De huur kan daardoor blijven staan en de huuropbrengst wordt verrekend met de aankoopsom van de camper!

Niet alle huur campers zijn te koop en indien een camper reeds verhuurd is zal eerst overleg plaatsvinden met betrekking tot overname van de verhuur.

Meer informatie? Bel of mail ons.