TE KOOP

Camper aanbod

Camperfun verkoop

Doorgaans staan er altijd een aantal campers van ons te koop, maar omdat diverse campers
ook worden aangeboden voor de verhuur is het wenselijk dat je eerst informeert of de camper die je wil kopen wel beschikbaar is.

Onze campers worden meestal ingekocht uit Duitsland. Deze campers zijn vrijwel altijd gekocht van particulieren en worden speciaal geselecteerd op weinig kilometers en goed onderhoud. Omdat onze inkoop daarop gericht is zijn al deze campers dus ook heel geschikt om verhuurd te worden.

Daarnaast geven wij zelf garantie op de verkoop. De basis van deze garantie is volgens algemene regels.

Voor vragen of meer informatie mag je ons gerust mailen.

Camper kopen met verhuur

Onze verhuurcampers zijn ook te koop!

Deze campers zijn extra scherp geprijsd, want als de camper al via ons is verhuurd kan je deze verhuur erbij krijgen!
De huur kan dan blijven staan en de huuropbrengst wordt verrekend met de aankoopsom van de camper, je hoeft dan alleen het verschil bij te leggen en wij regelen de verhuurbemiddeling.

Dit is voor jullie aantrekkelijk, omdat je daarmee tegen lagere prijs een camper kunt aanschaffen en voor ons aantrekkelijk omdat we geen huurders hoeven omboeken en intussen op zoek kunnen naar een andere plaatsvervangende verhuurcamper.

Niet alle verhuurcampers zijn te koop en als een camper al verhuurd is zal eerst overleg plaatsvinden met betrekking tot overname van de verhuur. Meer informatie ontvangen? Bel of mail gerust.

Email: greta@camperfun.nl
WhatsApp: nul 64185 0139