Camper kopen?

Doorgaans staan er bij de vestiging Hoogeveen (Noordscheschut) ongeveer 25 camper te koop, maar omdat alle campers ook worden aangeboden voor de verhuur, is het wenselijk dat u eerst informeert of de camper die u wil kopen wel aanwezig is. Met name in de voorjaarsvakantie, eind april/begin mei en in het hoogseizoen (juli/augustus) zijn al onze campers verhuurd en dus niet te koop.

Te koop

Knaus Traveller 685G
1998 – 179.284 km
€ 19.900

Onze eigen campers worden ingekocht door C.F. Camperfun GmbH in Saterland (Duitsland).
Deze campers zijn vrijwel altijd gekocht van particulieren en worden speciaal geselecteerd op weinig kilometers en goed onderhoud. Omdat onze inkoop daar op gericht is zijn al deze campers dus ook zeer geschikt om verhuurd te worden. Daarnaast geven wij garantie op de verkoop. De basis van deze garantie is volgens algemene regels, deze vind u onder de knop GARANTIE.

Kopen met verhuur?

Dat kan ook! De camperfun vestigingen bieden hun verhuurcampers ook te koop aan. Dit betekent dat u heel scherp een camper kan kopen, ook wanneer daar reeds boekingen op zitten. Bij aankoop kunnen n.l. de reeds ontvangen bedragen voor de verhuur verrekend worden met de aankoop som!

Camperfun vestigingen

U kunt campers van of via Camperfun kopen en laten verhuren op de volgende vestigingen:

– Hoogeveen
– Hoofddorp
– Drachten
– Gorinchem