Over Camperfun

Camperfun is opgericht door Wietze en Linda Mulder. In 2002 kochten zij hun eerste camper en besloten die te verhuren. De verhuur liep zo goed dat het aantal campers groeide en zij besloten in 2004 een bedrijf te beginnen. De jaren erna zijn ze uitgebreid naar verschillende vestigingen en ontstond samenwerking met privé eigenaren en ondernemers die bij Camperfun hun eerste camper hadden gekocht.

In 2009 begon Greta met vakantiewerk bij Camperfun en inmiddels is ook zij met vol enthousiasme in het camperleven gestapt en als zelfstandig ondernemer aan het werk. Per 2017 heeft Greta volledig beheer over Camperfun overgenomen.

Camperfun verhuurt met name tweedehands campers van privé eigenaren. Met meer dan 15 jaar verhuurervaring bieden wij uitgebreide instructie en begeleiding voor zowel huurder als verhuurder. Persoonlijk contact en begeleiding staan voorop, daarnaast proberen wij voor iedereen flexibel te zijn; daarom bieden wij mogelijkheden voor verhuur vanaf diverse standplaatsen in Nederland.

Camperfun heeft 4 vaste standplaatsen voor camperoverdracht. Deze standplaatsen zijn eigendom van zelfstandige ondernemers die zelf een bedrijf hebben, zoals camper onderhoud, camping winkel en camperverkoop.

Camperfun vestigingen
– Hoogeveen (Noordscheschut)
– Drachten (Ureterp)
– Amsterdam (Amstelveen)
– Hoofddorp
– Gorinchem (Nieuwland)

De meeste privé eigenaren verhuren vanaf hun thuisadres, maar wanneer er ruimte over is op een vestiging kan overdracht en tijdelijk onderhoud wordten uitbesteedt op 1 van de vestigingen.

Wilt u zelf een camper aanschaffen? Ex-verhuurcampers van Camperfun staan vaak ook te koop. Voor meer informatie over camperverkoop kunt u ons bellen of mailen.

Camper kopen met verhuurbemiddeling is ook mogelijk!

Verhuur uw camper via Camperfun!

Heeft u zelf een camper maar geen tijd om altijd onderweg te zijn met de camper? Verhuur dan uw camper via Camperfun. Verdien een deel van uw kosten terug met verhuur!

  • Meer dan 15 jaar verhuurervaring
  • Goede heldere voorwaarden
  • Persoonlijk advies en ondersteuning
  • Ontzorgen van financiele afwikkeling

Bij verhuur vanaf uw thuisadres krijgt u van ons persoonlijke instructie en ondersteuning om te zorgen dat dit soepel verloopt. Tevens ontvangt u van ons tijdig alle nodige informatie en formulieren voor de overdracht. Uiteraard is mogelijk om vooraf kennis te maken met uw huurder, deze kan dan gelijk de camper bezichtigen! De keuze uit zelf verhuren of uitbesteden kan in overleg.

Camperfun vestiging beginnen?

Alle vestigingen zijn eigendom van zelfstandig ondernemers die samenwerken aan hetzelfde doel: campers verhuren en verkopen tegen aantrekkelijke concurrerende prijzen. Ondernemers die hier aan meewerken beschikken niet over dure kantoorpanden en showrooms!

  • Zelfstandig ondernemer (eigen camper niet vereist)
  • Stallingruimte voor minimaal 3 campers
  • Tijd en ruimte om een camper over te dragen aan een huurder
  • Tijd en mogelijkheid om campers te onderhouden en repareren

Wie zijn wij?