Lies vd V

Leuke en zorgeloze vakantie gehad met de camper. Bij het afhalen van de camper uitgebreid informatie gekregen over de camper en zelfs enkele reistips, wat erg fijn was! Verder een schone en nette camper meegekregen en een goede communicatie met de eigenaresse.

Reactie van Camperfun:
Goedemorgen,
Dank voor jullie berichtje, leuk om te horen!
Eveneens bedankt voor schoon en netjes inleveren, de camper is super teruggebracht, dat mag gezegd worden.
Hopelijk tot weerziens. 🙂

Vriendelijke groeten,
Greta

Michiel Tuithof

Zorgeloos op vakantie? Dat lukt hier! Het begint bij een duidelijke website waar alle info te vinden is.

Het persoonlijke contact bij, of voor, het afhalen van de camper is met Friese hartelijkheid.

Ook tijdens de reis is het altijd mogelijk om een vraag te stellen waarbij het antwoord nooit snel op zich laat wachten.

Reactie van Camperfun:
Hallo Michel,

Bedank voor je hartelijke bericht. Jullie ook dank voor de goede zorgen en de prettige communicatie 😄
Hopelijk tot volgend jaar! Hartelijke groeten,
Greta

Ineke Weening

Goede en duidelijke uitleg neemt er echt de tijd voor . Camper was schoon en netjes

Reactie van Camperfun:
Hoi Ineke,
Bedankt en fijn om te horen!
Hartelijke groeten,
Greta

Els Kooistra

Vorig jaar een camper gehuurd bij Camperfun. We kregen goede instructies en uitleg. Er werd alle tijd voor genomen met begrip voor onze vele vragen omdat dit onze eerste camper ervaring werd. We hebben genoten! (en zijn ook dit jaar weer met een camper op pad gegaan, wat een vrijheid met zo’n rijdend ‘huisje’)
Omdat de camper na ons (nog) niet verhuurd was, werd er flexibel omgegaan met de huurperiode.
Dat was heel fijn omdat het voor ons een try-out was. We hebben de camper weer keurig afgeleverd en kregen daar zelfs nog een compliment voor, ondanks dat we de gastank niet konden aftanken. Dat was geen enkel probleem. Al met al een top bedrijf met een super service. Bedankt voor deze super eerste camper ervaring Greta!

Reactie Camperfun:
Hallo Els, fijn dat het jullie goed bevallen is, erg leuk om te horen!
En super tof dat jullie dit jaar weer zijn weggeweest met de camper 🙂
Hartelijke groeten,
Greta Veenstra

Bernhard van der Zee

De eerste keer met een camper. Met vrouw en 2 grote tieners. We konden heel goed slapen in de camper, lekker ruim.
We hebben ruim 2 weken deze camper gehuurd, en ~ 3500 km gereden. De camper rijdt heerlijk. Bergen zijn geen probleem. 4 fietsen mee.
We hadden deze camper gekozen, omdat deze [nr 110] airconditioning heeft, maar die kan je alleen gebruiken als je aan de 220 stroom zit. Dat vonden we een grote tegenvaller, want we hadden veel 30º + temperatuur en meestal geen stroom. De 2e batterij is nooit leeg geraakt. Heel fijn . Douche niet gebruikt. WC werkt top. Keuken in praktisch en koken ging heel goed. Gewoon gezellige camper. Koelkast ruim genoeg. Het was ook een verrassing dat we met een verhuurder en een eigenaar te maken hebben. Dat had ik vooraf niet opgemerkt en dan moet ik steeds nadenken met wie moet ik wat bespreken.

Reactie van Camperfun:
Goedemorgen, bedankt voor jullie review.
Fijn dat jullie ondanks de airco wel een mooie reis hebben gehad.
Vooraf heb ik u gesproken dat de camper met woonairco niet van mij was, maar van een particulier. U kunt altijd met vragen bij mij terecht, alleen de mogelijkheden voor het eerder ophalen mag met met de eigenaar zelf overleggen evenals bijzonderheden/instructies bij de camper 🙂
Wel fijn dat het allemaal gelukt is.
Hartelijke groeten,
Greta Veenstra

Fam. Duursma

Na een goede uitleg over de camper gekregen te hebben 10 heerlijke dagen er opuit getrokken richting Rügen. De camper rijd goed en is heel erg wendbaar. De camper heeft genoeg ruimte om alles op te bergen. Een prima camper voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij vonden het een uitstekend verhuur adres, en het voelde heel erg vertrouwd. Top👍
Greta bedankt.

Reactie van Camperfun:
Hallo, superleuk om te horen!
Bedankt voor jullie review en het vertrouwen, geheel wederzijds!
Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groeten, Greta

Henny Lensink

Heerlijke vakantie gehad met hun huurcamper goede uitleg en instructies volgende keer weer

Reactie van Camperfun:
Hallo, fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad! Tot een volgende keer 🙂

Gerard Stoker

Met de camper van camperfun naar Duitsland Oostenrijk, Kroatië, Slovenië, Italië geweest. Geweldige belevenis ……super camper .

Reactie van Camperfun:
Leuk om te horen! 😃 En ook prachtig weer gehad zo te zien!

Adrie Tanja

hele slechte ervaring met dit bedrijf.
tijdens de demo bij afhalen weigerde de tv ontvanger , waarschijnlijk omdat we onder een boom stonden, werd gezegd.
wij gebruikten de tv niet, ik heb internet op mijn laptop/telefoon.
bij teruggave werd 200 euro van de borg ingehouden omdat we zg de stateliet ontvanger hadden ontregeld………………………..
ondanks onze protesten geen boodschap aan onze argumenten.
als ze dat bij alle klanten doen!
nooit weer bij deze firma huren

Reactie van Camperfun:
Hallo,
Wat ik jammer vind, dat u na ruim 8 jaar een review plaatst bij een bedrijf wat inmiddels een nieuwe eigenaar heeft en deze camper niet meer verhuurd.
Jammer dat u ooit een slechte ervaring heeft gehad bij ons bedrijf.
Ik moest een tijdje zoeken maar heb uw huurperiode uit 2013 teruggevonden waarbij slechts 25 euro is ingehouden voor opnieuw installeren van de zenderlijsten door een specialist. Het spijt me als het u al zo lang dwars zit.

Vriendelijke groeten,
Greta Veenstra

Erik

Echt genoten! Zeer betrouwbare camper. Alles deed het naar behoren en werkte prima. Bedden en tafels zijn eenvoudig in en uitklapbaar. Wij zijn met 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen van 10 en 14) door Europa getrokken (ruime 3100 km). Zonder problemen. Slapen bovenin is iets krap (laag plafond) maar zeer goed te doen. De service was goed. Zeer vriendelijke verhuurders,

Ben

Fijne vakantie gehad. Camper opgehaald in het mooie Ureterp bij Greta waar wij gastvrij onthaald werden en met een duidelijk uitleg en instructie op pad gingen. Camper was schoon, netjes en goed uitgerust. Met 6 personen onderweg zonder problemen, rijd vlot door, verbruik wat je kan verwachten. Als we iets zouden willen verbeteren dan zou het een stormband zijn voor de luifel zodat deze met wat wind toch kan blijven staan. Greta denkt ook met je mee en is zeer behulpzaam. In het kort fijne camper, fijne gastvrouw 👍😊

Wim Schoneveld

Een heerlijke campertrip door NL gemaakt begin oktober met camper 109. (foto camperplaats Den Helder Marinehaven en Camperplaats Texel) Camperfun hartelijk dank voor fijne bemiddeling en samenwerking!

Reactie van Camperfun
Prachtige plekje zo te zien. Hartelijk dank voor de leuke reactie en eveneens het prettig contact! 😀

Martijn Versteegh

Fijne camper! Niet de nieuwste maar schoon en compleet. Mooie vakantie met gezin gehad!

Annemarieke

Dit was de beste camper die ik ooit heb gehuurd! De camper wordt door Gretha zorgvuldig beheerd en onderhouden en ze heeft goed nagedacht over hetgeen je nodig hebt als je met je gezin (zelfvoorzienend) wil rondreizen met een camper. De instructies waren uitstekend. Het contact met Gretha was helemaal prima, ook tijdens de vakantie toen we door haar ‘gecoacht’ werden om een probleempje op te lossen. Over de camper zelf: we reisden met ons gezin (2 tienerdochters); van de zithoek achterin hadden we min of meer een vast bed gemaakt en dat vonden wij zelf erg prettig. De camper is behoorlijk ruim voor 4 personen en de bedden zijn breed genoeg. Er is heel veel ruimte in de garage, voldoende om o.a. al onze duikspullen en uitrusting voor het paardrijden mee te nemen. En in de camper zelf was meer dan voldoende ruimte voor kleding, vermaak, toiletspullen, keukenvoorraad, etc. De camper heeft geen TV (voor ons geen probleem) en er is geen airco en dat laatste was op een erg warme reisdag wel wat vervelend, maar verder hebben we het niet gemist.

Jules Goris

Dit jaar voor de 4e keer op rij een camper gehuurd via Camperfun. Inmiddels een vertrouwd adres voor de huur van onze camper. Deze hebben ons nog nooit in de steek gelaten. Inmiddels zijn we echte camperfans geworden en willen eigenlijk niet anders meer op vakantie. Voor het geheel gezin is dit genieten.

Groet
Jules Goris

Wybren

Zeer ruime camper gehuurd en ideaal geschikt voor een gezin met 3 pubers

Jules Goris

Knaus met garage gehuurd. Prima camper die ons al een paar mooie vakanties door Europa heeft bezorgd. Ik heb er van genoten om met het hele gezin, 2 volwassenen en 4 kinderen, zo te trekken door Europa. Fijn ook om te weten dat deze camper in de bergen goed meekan en je niet in de steek laat.

Fetze

Fantastische trip naar Kroatië gemaakt met de Camper van Camperfun uit Ureterp, alles werkte naar behoren en zag er netjes uit! Onderweg een klein probleempje gehad met het water maar dat kon eenvoudig per telefoon worden opgelost door Greta.

Jan Wagter

Bedankt Greta van Camperfun We zijn 14 dagen met deze camper in Duitsland rond getourd. Aan alles is gedacht wat het verblijf prettig kan maken. Stoelen, tafel, pannen, bestek noem maar op. Zit er allemaal bij! De camper is super onderhouden en rijdt als nieuw. Loopt met rustig tempo 1 : 10. Wie geen airco nodig heeft kan hier prima mee op vakantie. Nu al zin in volgend jaar.

Marion

Mooie camper gehuurd met stapelbed, van alle gemakken voorzien .

Mark Dieperink

Ik had geen betere Camper kunnen kiezen, we zijn net terug van een heerlijke vakantie met deze luxe Camper.
De Camper is in hele goede staat en werd heel schoon afgeleverd aan ons, met een hele duidelijke uitleg van de eigenaar.
Technische in goede staat en 3 weken rond gereden zonder problemen.
Goede mooie camper die je gerust kunt huren van deze aardige eigenaar, wij komen zeker volgend jaar weer terug.
Groeten van je Bonaire huurders.

Linda Meeboer

Fishguard, Zuid Wales. Prachtig uitzicht, en heel tevreden met onze gehuurde Hymer 😎👍👌

Tjitske

We hebben ontzettend genoten van het camper met de camper. Ontzettend prettig om mee te rijden. Zelfs als vrouw vond ik een gaaf ding om mee te rijden. Door de spiegels had je goed zicht. De camper is voorzien van veel luxe en veel inventaris. De camper zag er netjes en geheel naar verwachting uit.

Ruud

Camper is ons goed bevallen compleet en sterke camper met trekhaak en genoeg ruimte voor 6 personen service was goed

David

Wij zijn met 5 man afgereisd naar Duitsland om Duchenne heroes te gaan fietsen. De camper werd door onze begeleider elke keer naar het volgende punt gereden. Camper was top en de uitgifte en inname ging vlekkeloos. Alles werd keurig uitgelegd want we hadden nog nooit met een camper gereisd. Zeer tevreden over de hele gang van zaken.

Peter Engels

Wij hebben voor de eerste keer een camper gehuurd bij Camperfun. We waren erg laat met reserveren maar dankzij de inspanningen van Camperfun alsnog een camper geheel naar onze zin kunnen huren. De eigenaren van camper 202 waren zeer voorkomend en gastvrij bij het ophalen. Bij het retour brengen van de camper kregen we alle lof toegezwaaid voor de staat waarin wij de camper weer ingeleverd hebben. Uiteraard kon de camper weer direct ingezet worden. Uitstekende ervaring!

M.J.

Via Camperfun huurden we een camper die de beste camper ooit bleek te zijn! Goed onderhouden, mooie indeling, veel bergruimte, prachtige douche en toilet, prettig rijdend. En we huren al 7 jaar! We staan bijna nooit op een camping maar zijn lid van France Passion waardoor we gratis bij wijnboeren kunnen logeren. Nou ja, gratis, eerst even wijn proeven bij de eigenaar en dan een paar flesjes kopen voor bij de maaltijd en voor later thuis ;-)). Maar bij het opentrekken van een flesje in de winter levert dat herinneringen op aan een prachtige campervakantie. Camperfun: dank voor je bemiddeling en WiIllem voor je geweldige camper!

JOL

We zijn naar Frankrijk voor een week gegaan. Dat is prima om bij de familie te zijn en toch ” thuis” slapen.

Bob

Met het gezin voor het tweede jaar 3 weken op pad met een huurcamper via Camperfun. Dit jaar een iets grotere camper met een fijne inrichting met 2 zitjes erin, want het is prettig om met 4 personen veel zitruimte te hebben. Bij het ophalen van de camper is er rustige en uitgebreide uitleg, er wordt alle tijd genomen. Daarna is het met wegrijden weer even wennen aan het grote formaat, voorzichtig aan de eerste kilometers. Na verloop van tijd gaat het steeds beter en ga je steeds relaxter rijden (ook al vanwege de hoge zit wat leidt tot een goed overzicht op de weg). De 3 weken waren helaas weer snel voorbij en de camper moest weer worden ingeleverd. Geheel schadevrij en de betaalde borg werd binnen een week weer teruggestort. Prima afhandeling van Camperfun. Al met al een prima kampeervakantie zonder veel gedoe. Gewoon aan komen rijden op een camping, de deur open doen, de stoeltjes neerzetten en klaar voor het ontspannen campingleven.

Anneke

Voor de eerste keer een camper gehuurd. Bij Camperfun een mooie camper gevonden die voldeed aan onze behoeftes. Moesten hem helaas wel helemaal in Hoofddorp halen. Camper was top. Alles aanwezig en goed schoon. Minpuntje was het ontbreken van een fietsendrager. Onze vakantie is bijzonder goed geslaagd. Zeker voor herhaling vatbaar

Judith Bors

Wat schrokken wij, toen wij 2 weken voor vertrek hoorden dat de camper die wij zouden huren, ergens in het buitenland gestrand was en voor ons niet op tijd gerepareerd kon worden. Daar gaat onze vakantie, dachten wij. Maar Camperfun – Greta, heeft er alles aan gedaan om in dit hoogseizoen het toch mogelijk te maken dat wij met een camper op pad konden, op de geplande data! Die inzet en die betrokkenheid die zijn fantastisch. Vervolgens een heerlijke vakantie gehad! Wat is het toch fijn met een camper op weg te zijn. Echt Camperfun!

R van Schaik

Mijn vriendin en ik zijn drie weken op vakantie geweest Duitsland Oosterijk en italie heerlijk getoured door de bergen langs mooie wegen en plekken. we hebben heerlijk aan het garda meer gestaan en aan het como meer en pisa ook nog gezien.Top was t een aanrader!!

Michael

Was voor ons de eerste keer dat we met een camper op vakantie zijn gegaan. We zijn doorgewinterde kampeerders, dus dit voelde voor ons als luxe kamperen. Aangezien onze kinderen niet meer in een auto opgevouwen wilden zitten en een bed wilden hebben om in te slapen, hebben we deze keuze gemaakt. We hebben een kleine 4000 km gereden en dat ging prima. Ik vond het zelf als chauffeur ook heerlijk om te rijden en de kinderen hadden achterin alle ruimte. Hierdoor konden we langere stukken achter elkaar rijden. We misten wel een airco (het was gemiddeld 35 graden). Het fijne van een camper is dat als je op de camping arriveert meteen klaar bent. Tafeltje en stoeltjes uitklappen en klaar ben je. We hadden een 5 persoon camper, maar met 3 pubers en 2 volwassenen wel krap om in te slapen. Daarom zetten we er een klein 2 persoons tentje bij op. Het is eigenlijk een klein huis op wielen; je hebt alles tot je beschikking. We hebben twee fijne weken gehad en wie weet gaan we volgend jaar weer en camper huren.

Quido

Fijne ruime camper met volledige inrichting. We hebben er een fijne week in gehad.

Perrine

Bedankt. Erg leuke en ruime camper. Al het nodige materiaal is aanwezig, proper en in goede staat. Daarbij is Greta steeds bereid om te helpen.

Alle en Anneke

Met de camper door Noorwegen getrokken. In Noorwegen mag je midden in de natuur kamperen. Dus hebben we op heel unieke plekken gestaan. Bij gletsjers, aan stromende rivieren, bij de sneeuw, op hoogvlaktes, aan het fjord enz. De combinatie van de luxe van de camper en toch midden in de natuur is fantastisch!!

Cees

Dit was de tweede keer dat we met een camper op pad zijn gegaan. En wederom hebben we weer vrijheid mogen beleven om op deze manier een vakantie te gaan , Door het slechte weer in noord en midden Frankrijk zijn we direct door gereden naar het zuiden waar het weer prima was. dit was met een huur accommodatie niet of minder makkelijk geweest. Het huren van de camper is goed en zonder problemen verlopen. de camper zelf was in prima conditie en de ophaal en aflevering in Tiel (Laura) was goed. Er was voldoende tijd voor uitleg en verstrekken van informatie. Kortom een volgende huur camper zullen we weer bij camperfun doen.

Sandra Zuijdwijk

Voor herhaling vatbaar. In de meivakantie voor het eerst een weekje met een camper weggeweest en dat is prima bevallen. Je kunt flexibel je route en verblijf bepalen, ook afhankelijk van het weer. De camper die wij meekregen was dik in orde. Deze was wel voor het eerst in de verhuur, dus de jongen die ons uitleg gaf wist niet alles van de camper. Maar toen ik ’s avonds belde met een vraag kreeg ik gelijk contact en ook antwoord. Bij terugkomst was er nog even onduidelijkheid over een bestaande schade die vooraf niet was geconstateerd, maar ook dat is naar tevredenheid opgelost. Kortom: wij gaan nog wel een keer.

Wil en Marja

Wij hebben een camper gehuurd voor 1 week om uit te proberen of camperen iets voor ons zou zijn… Wat een geweldige ervaring, maar dat is mede te danken aan de prima service en het uitstekende (persoonlijke) contact dat wij met Camperfun hebben gehad. De Camper had een uitstekend bed, fantastische hoeveelheid opbergruimte en alles was keurig netjes, spic en span!Hij reed ook fantastisch. De prijs en voorwaarden zijn keurig. Eerlijk en helder. Wij weten zeker dat onze volgende huur (en wie weet ooit koop) bij dit bedrijf zal zijn. Van harte aanbevolen!

Ed de Graaf

Dit jaar voor de Social Run twee grote Campers gehuurd bij Camperfun. Geweldig bedrijf, goede service en vriendelijke medewerkers. Alles naar tevredenheid afgehandeld. Als ik weer een camper nodig heb weet ik al waar ik die ga huren!!

Fam van Duijn

Na 5 keer in Noorwegen en Zweden te zijn geweest met kleine kinderen wilden wij nu een keer met een camper op reis. Via internet kwamen wij uit bij Camperfun.. goede service en heel vriendelijk aan de telefoon(Greta)..omdat het voor ons de eerste keer was hadden wij wel wat vraagjes. De 7 persoonscamper was heel ruim en schoon. Wij hebben prachtig weer gehad en het was voor ons een groot avontuur. In Noorwegen en Zweden mag je wild kamperen echt fantastisch, de rendieren liepen langs ons heen. Wij hebben de Noordkaap “gehaald” en daar geslapen er stonden weet niet hoeveel campers. Camperfun wij hebben genoten en hopen zeker nog eens bij jullie te huren.

Veenstra

Dit jaar voor de tweede keer weg met onze eigen camper, gekocht via Camperfun! En hij wordt ook daar verhuurd! 🙂 Omdat hij verhuurd was geweest was er helaas wat schade en moesten we een dag later vertrekken, maar uiteindelijk toch bijna 3 weken Noorwegen en mooi weer. Bijna overal wild gekampeerd, dat kan prima daar. Deze vakantie is zeker voor herhaling vatbaar.

Femke

Campervakantie Duitsland. Nadat ik vroeger altijd met mijn ouders in een camper op vakantie ging, wilde ik dat nu ook graag met mijn eigen gezin uitproberen. We hebben op redelijk korte termijn een camper gevonden via Camperfun.nl en de boeking en verdere vragen waren allemaal prettig geregeld. Daarnaast vonden we achteraf de camper wel wat oud maar was verder wel netjes. De vakantie was super en we gaan zeker nog eens een camper huren, maar dan een nieuwere en vantevoren controleren wat voor camper we krijgen.

Robert en Elly

Fantastische service. Wij hadden een camper voor vijf weken gehuurd bij Camperfun. Omdat Robert dat voorjaar een cva kreeg kon onze vakantie niet doorgaan. Camperfun bood aan om de huur gewoon een jaar op te schuiven. Zonder bijkomende kosten. Geweldig. Voor ons een zorg minder dat jaar. Gelukkig knapte Robert weer op zodat wij in 2015 wel met de camper op pad konden gaan. Omdat wij inmiddels waren verhuisd van Haarlem naar Drenthe vroegen wij of de camper dichterbij kon worden opgehaald. Ook dat kon. Wij kwamen eerder van vakantie terug (dit lag niet aan de camper) en op het inname adres bleek men zelf met vakantie te zijn. Één telefoontje en het was geregeld dat de camper kon worden teruggebracht in Noordscheschut. Iets verder weg, maar toch in Drenthe. Het contact met de verschillende mensen was altijd uiterst vriendelijk. Wij werden altijd ontvangen met thee/koffie met een koekje! Op ons verzoek is ook een autoradio met een aux ingang (nodig voor de aansluiting van onze iPone met navigatie app) overgezet. Kortom, wij hadden veel noten op onze zang maar Camperfun heeft alles prima geregeld. De gehuurde camper was ook dik in orde.

GS

Al jaren huren we voor ons weekendje Diekirch een camper bij camperfun. Ook deze keer was alles weer op en top in orde. Een eerlijke, gezellige verhuurder die goed op de hoogte is van hoe alles werkt en ook nog eens nuttige tips geeft. Volgend jaar vanzelf weer.

fam. Keereweer

Campertrip Normanie. Voor mijn man zijn 40e verjaardag zijn wij 5 dagen gaan toeren met onze 4 kinderen in een gehuurde camper. We vonden het allemaal geweldig om dit mee te maken. Wel vonden we de camper mbt staat wat oud, met wat gebreken. De prijs in combinatie met deze staat vonden we dan wel wat aan de hoge kant. Op de laatste dag net een klein paaltje geraakt, tot groot ongenoegen van uiteraard onszelf, maar deze schade is snel en prettig afgehandeld. De verhuurder was prettig in de omgang en heeft ons goed geholpen. Wij hebben genoten en als we nog een keer een camper huren komen we weer terug!

A.K. en M.W.

Dag, Na een week leuk weggeweest te zijn hebben we helaas een paaltje geraakt met de camper waardoor schade is ontstaan. Uiteraard wilden we deze vergoeden maar na 2,5 maanden is er nog niets afgehandeld naar ons en bij navraag heeft men, zonder opgaaf van specificatie, de hele borg van 1000,00 gewoon maar ingehouden. Wij zijn er ontevreden over deze gang van zaken al vinden we heus een inhouding van een deel van de borg reëel. Op deze manier de zaak afhandelen vinden wij erg onvriendelijk.

Reactie van Camperfun:
Beste A.K en M.W, inderdaad erg jammer van de schade, maar wij wachten nog steeds op een schadeformulier voor de verzekering. De reparatie kosten zijn hoger dan het eigen risico, dus financieel is het afgehandeld. Wanneer u een totaalspecificatie wil hebben krijgt u die op verzoek. Zal deze u vandaag nog toe sturen want de reparatie is ondertussen klaar. Met vriendelijke groet, Wietze

Roeland van Dijk

We hebben een camper gehuurd en zijn naar Frankrijk gegaan. We zijn eerst naar Normandie gegaan, daarna naar de Loire-streek en vervolgens naar Parijs. Het was de eerste keer dat we met een camper gingen en het is uitstekend bevallen. Alles aan boord en als je op een camping aankomt is het stroom aansluiten en klaar ben je. Ook Parijs ging prima; we stonden op een camping buiten Parijs en het was slechts een half uurtje met de trein om in hartje Parijs te komen.

M. van Dijk

Met 8 fanatieke fietsers zijn wij onder begeleiding van ”onze” camper van Camperfun door de Pyreneen gefietst. Wij zijn vertrokken aan de kust van de Atlantische Oceaan net onder Biaritz, met als doel Perpignan aan de Middelandse Zee. De omstandigheden waren zwaar, temperaturen ruim boven de 30 graden, onweer en zware regenbuien, soms mistig maar vooral erg mooi. Alle tourklassiekers hebben we gehad, zoals de Aubisque, de Tourmalet, de Aspin en de Pyresourde. De Middelandse Zee hebben wij helaas door allerlei omstandigheden net niet gered. De camper was dan ook een grote uitkomst, je bent volledig zelfstandig en heel flexibel. De organisatie van Camperfun voldeed in alle opzichten aan onze verwachtingen, heel correct, goede en snelle informatie en netjes met de afhandeling. In 2015 hebben wij vast weer een volgende fietsuitdaging, de kans is groot dat we dan weer met een camper op pad gaan.

Piet Wapstra

Rondreis Zuid Frankrijk. De laatste 3 weken van september een camper gehuurd, bij camperfun. We hebben een top-vakantie gehad,een prachtige mooie reis langs de middellandse zee-kust,omdat je een camper bij je had,zijn we op veel campings geweest,en onderweg veel gezien,grote steden,kleine dorpjes, enz. Volgend jaar 2014, gaan we weer!!!!!

Fam. van Duijn en Fam. de Jong

Dit jaar met twee gezinnen op vakantie. Campers gehuurd bij Camperfun. (was ons de 1e keer goed bevallen)
Een prachtige reis elke dag een stuk gereden, gevist, gezwommen en kamperen in het wild op de mooiste plekjes.
Zweden, Noorwegen de Lofoten wat hebben wij mogen genieten van de rust. ruimte, vele rendieren zelfs elanden, en het mooie weer (beetje erg warm).
Wij hadden bij aankomst in Gotenborg pech met de 7 persoons camper.Gelijk contact opgenomen met Wietze alles prima geregeld en de camper de andere dag al weer gemaakt. Wij hebben genoten zeker voor herhaling vatbaar.

Fam van Duijn fam de Jong

Van der Want

Vakantie juni. Lekker met z’n drieën op vakantie naar Italië via Duitsland. Beide kustlijnen gereden en via Frankrijk terug. Was top.gaan zeker nog een keer huren . Gr. Fam. Van der Want

Fam. van der Pijl

Paasweekend. Voor het eerst een camper moeten huren, gelukkig kwamen wij bij camperfun terecht. Vriendelijk, goede service, duidelijke afspraken, goede prijs. Dankzij camperfun hebben wij een fantatisch paasweekend kunnen hebben in een XXL camper. Vooral Greta bedankt voor het regelen en goede zorgen van alle zaken rondom de wissel en upgrade naar een XXL camper. Helemaal top!!!

Rene Arendse

Van eind augustus tot eind september 2012 hebben mijn vrouw en ik voor de tweede maal een camper gehuurd bij Camperfun. Alweer prima bevallen. We hebben Oostenrijk gedaan van west naar oost en hebben over het algemeen erg goed weer gehad. De camper voldeed aan onze verwachtingen. Onderweg hadden we een probleem met een lege gasfles. In Oostenrijk zelf een nieuwe fles geregeld omdat daar geen vul punt te vinden was. Telefonisch door Hans goed en begripvol geholpen. Bij thuiskomst toonde Wietze ook alle begrip en zal de fles aan ons vergoeden. Kortom: goede service en aardige mensen. Dit gaan we zeker nog een keer doen. Camperfun: bedankt voor de leuke vakantie.

Mark en Bjorn

Wij zijn vertrokken op 10 tot 19 januari om een mooie tour te maken door europa we hebben op het laatste moment een camper geboekt met winterbanden wat allemaal snel geregeld kon worden Dus het begon al goed ! We wouden maar is even beginnen bij Antwerpen avonds waar we stad in zijn geweest was erg mooi De volgende brakke ochtend maar is verder getrokken richting Reims Waar we tot onze verbazing de Notre dam tegen kwamen die Erg mooi was maar de Fransen waren wat minder dus maar verder getrokken door Zwitserland(prachtig landschap) richting Milaan Daar aangekomen viel dat even tegen dus volgende daar maar verder richting Garda meer wat echt heel mooi was Daar uitgekeken zijn we verder naar Oostenrijk gegaan waar de winterbanden wel van pas kwamen toen op plaats van bestemming Apres en geskied was helemaal super en de kachel heeft aardig wat overuurtjes gedraaid Toen tot onze spijt moesten we toch verder in München nog wat rondgekeken en volgende dag richting huis Hierbij willen we Camperfun bedanken Voor een super vakantie en dat alles op laatste moment nog geregeld is Groeten Mark en Bjorn

Liesbeth en Liedeke

Nazomer. Na jaren “dromen” over een campervakantie,kwam het er dan tòch van dit jaar. Twee weken (eind september,begin oktober)heerlijk rijden,kijken en genieten in de VW transporter. Romantische strasse, Paso Resia, Gardameer en weer terug. Ik ben helemaal verkocht vrees ik. Wie weet, volgend jaar wéér maar dan een iets grotere camper. De VW was prima maar als “rugpatiënt” lijkt me een iets grotere camper,waarin niet iedere avond het bed moet worden opgebouwd,nèt iets comfortabeler.

Nancy, Denni, Kim en Erik

Mede dank zij de goede service van Camperfun Tiel hebben wij weer kunnen genieten van een super zonnig weekend op het eiland van Maurik. De camper stond klaar, was compleet, inclusief check van de techniek. Na een korte uitleg en een heerlijke bak koffie snel naar huis met de camper.

Tytje

Afgelopen herfst zijn we alweer voor de 4e keer met een camper van Camperfun weggeweest.Na 1x eigen land en 2x de Moezel gingen we deze keer naar de Romantische Strasse.We hadden een grote 6 pers. camper met garage, waar we o.a. de fietsen in kwijt konden.De camper was heel compleet ingericht en lekker ruim.We zijn 4 weken weggeweest en hebben heel veel gefietst en erg genoten.Onderweg kregen we te maken met een storing in de electronica van de motor.In Duitsland wordt je heel goed geholpen en na een bezoekje aan een garage was dit euvel verholpen.De Romantische Strasse is ontzettend mooi en campervriendelijk.De Moezel trouwens ook.We zijn via de Bodensee weer terug gegaan en hebben na thuiskomst de camper weer ingeleverd.We hopen dit zeker nog een keer een camper te hurewn bij Camperfun

Jan en Carolien

Zomertour door Engeland en Frankrijk. Voor het derde jaar een camper gehuurd bij camperfun voor een rondreis van 4 weken door Engeland (met de boot van Calais naar Dover!)en Frankrijk. Wat een luxe en gemak, een woonhuis op wielen. De camper (een grote Hymer integraal) was zeer compleet, en in prima staat. En ook na helaas een (stomme) aanrijding van onze kant tegen een paal is alles weer correct afgehandeld. Na 3x keer wordt het tijd om er 1 te kopen, we zijn eraan verslaafd geraakt… (gaan we ook doen: bij camperfun, prima mensen, goede service en zeer correct)

Jilmer en Greta

Opnieuw een camper gehuurd. Deze keer een ander model, dit heeft onze vakantie zeker ten goede gedaan. Wat een ruimte in zo’n ding! Slechts één keer een probleempje gehad met de remschijf. Dit was binnen een paar uur opgelost. De hulp was uitstekend! Dit jaar zijn we verder Kroatië in geweest, daarna naar Hongarije en Roemenië, door Tsjechië weer terug naar huis. 3 weken lang alleen maar mooi weer gehad. Ongelofelijk hoeveel je van de wereld kan zien in een paar weken tijd!

Marcel

Wij hebben voor de zomer van 2010 gekozen om de allergrootste te huren, Een 7 persoons met vrachtwagen onderstel. Groot, stabiel en luxe! Prachtige vakantie in Italie met helaas pech onderweg. Dit bleek zelfs na reparatie een probleem. Na contact met de verhuurder, zeer cooperatief en ondersteunend, een vervangende camper gekregen, gebracht op locatie. Super!! Als compensatie voor de meivakakantie, een gratis week gekregen. Wat een geweldige service!! Dit maakte de verstoring door pech meer dan goed! We kunnen iedereen Camperfun aanraden!

Gieneke

Vorig jaar zijn we met vier vrienden op vakantie geweest met een camper. We hadden een klein campertje omdat we eigenlijk te laat waren met boeken. Maar het was ongelofelijk gezellig. We betaalden dubbele borg omdat we onder de 30 jaar zijn, verder was dit geen probleem. In een week tijd zijn we naar midden-Frankrijk geweest en weer terug. Het was ontzettend leuk om te doen, je kunt gaan wanneer en waarheen je maar wilt. Ideaal! Wellicht huren we nog een keer een camper, maar eerst een beetje sparen.